Cart

Persoonlijke muursticker op maat!

Niet gevonden wat je zoekt? Bestel een gepersonaliseerde muursticker op maat!

Kom je op hippemuurstickers.nl niet de muursticker tegen die je zoekt? Laat het ons weten, wij leveren muurstickers voor jou op maat! Wacht niet langer en stuur ons een mail op info@hippemuurstickers.nl

Muursticker op maat is een service welke wij als weinigen in Nederland kunnen aanbieden. Als particulier is het vaak lastig om één of enkele wandstickers op maat te laten printen. Maar is jullie spreuk voor aan de wand niet beschikbaar in ons assortiment, stuur ons een mail op info@hippemuurstickers.nl en wij zorgen dat jij jullie perfecte muursticker ontvangt.

Ben je de kinderkamer opnieuw aan het inrichten en ontbreekt nét die muursticker in jullie thema? Schroom niet en mail ons. Op deze manier richt je jullie huis in als een thuis, volledig gepersonaliseerd naar jullie wensen.

Hebben jullie samen een geweldige reis gemaakt en wil je dit nooit meer vergeten? Vereeuwig je herinnering van een prachtige reis in een muursticker. Op deze manier blijft jullie persoonlijke herinnering altijd dichtbij!

Jouw kamer weerspiegelt jouw identiteit. Of het je slaapkamer is of je hobbykamer, het is jouw persoonlijke plek. Wat is er mooier om deze aan te kleden met een muursticker die écht bij jou past. Ben je op zoek naar een muursticker van een specifieke hobby of interesse. Laat het weten! Wij leveren jou de perfecte muursticker.

Hoe werkt het?

  • stuur een mail naar info@hippemuurstickers.nl
  • geef aan hoe je sticker op maat er uit moet zien (bijvoorbeeld een tekst in een bepaald lettertype, een thema sticker voor de kinderkamer). Alles is mogelijk!
  • wij nemen contact met je op over de details zoals prijs en levertijd
  • je gepersonaliseerde sticker wordt geleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hippe Muurstickers webshop

JJx

Willem van Nassaulaan 9

5212 TA 's-Hertogenbosch

KVK: 09170642

BTW: NL154342221B01

Telefoon: 073 - 8229863

E-mail: info@hippemuurstickers.nl

Betaal veilig

Betaalmethoden Muurstickers

Log in

Winkelwagen